Velkommen til able
- din leverandør af hjælpemidler
til pleje og hospital

Vores mærkevarer:

Sædesystemer

Modulære og individuelle sædesystemer samt tilbehør til kørestole.

Specialtøj

Specialdesignet tøj til mennesker med nedsat funktionsevne.

Senge

Alsidige senge, sengeborde og sengetilbehør til pleje og hospital.

Corona-opdatering fra able nordic a/s

Hos able følger vi myndighedernes anbefalinger i forhold til COVID-19 (Corona). Vi har derfor indført nye tiltag, som skal værne om sikkerheden for vores personale, deres familier og for samfundet.

Det betyder:
Besøg og møder gennemføres kun, hvis det er absolut nødvendigt.

Vi sender som altid produkter i udvalg eller test, så man selv kan foretage en afprøvning, ligesom vi naturligvis fortsat rådgiver, vejleder og behandler ordrer pr. mail og telefon.

Ekstraordinære situationer kræver ekstraordinære tiltag. Vi vil derfor i den kommende tid og som noget nyt, tilbyde vejledning via Skype eller Facetime.

Alle vores medarbejdere vil gøre alt hvad de kan, for at vores kunder og samarbejdspartnere kan få de produkter der er behov for, så hverdagen opleves så ubesværet som muligt.

Vi håber på jeres forståelse og at vi sammen – hver for sig – kan bidrage til at stoppe yderligere udbredelse af COVID-smitte.Samme velkendte mærker og høje kvalitet - samlet i ét

able nordic a/s – i daglig tale blot able - er resultatet af en fusion mellem de tre danske hjælpemiddelvirksomheder AJ STOLE, DARO og KR.

Sammen har vi over 75 års erfaring og drives af omsorg og respekt for vores brugere og kunder. Vi har fokus på det enkelte menneskes behov, så hverdagen kan blive så nem og komfortabel som muligt.

Velkommen til able